Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Arra törekszünk, hogy hazánkban a legjobb tréningeket biztosítsuk T. Partnereinknek és a minket bizalmukkal megtisztelő Egyéni Tréning-résztvevőknek


Minőségbiztosítási rendszerünk működik, nem írott malaszt. 

Ettől függetlenül tévedhetünk, hibázhatunk.

Panaszkezelési rendszerünk - ellentétben némely bankok, biztosítók szürreális, 30 napos határidőt ígérő (és azt is megsértő) válaszadási határidejével, némely telekommunikációs cégek 49 percen ismétlődő, "az Ön hívása fontos nekünk" álságossága, némely mobilszolgáltató(k) elérhetetlensége, a névtelen vezetők millió bástya és fal mögé helyezése helyett gyors és korrekt panaszkezelést szavatol.

Mindent elkövetünk azért, hogy maximálisan elégedettek legyenek velünk az ügyfelek, mindent megteszünk azért, hogy NE adjunk okot panaszra, de ha mégis, akkor a panaszkezelés nem arról szól, hogy a panaszos partner majd csak megunja, belefárad és legyint. Ennek jegyében a képzés, csapatépítés, tréning, coaching helyszínén is tudja jelezni kifogását, panaszát, fenntartását, igényét. Vagyis tud jelezni 

1.1. A képzés helyszínén közvetlenül az oktatóhoz, trénerhez fordulva, akár a képzés helyszínén rendelkezésre álló

1.2. panaszkönyvet használva vagy a tréning/oktatás/képzés előtt, közben és után, továbbá

2.1. az innen letölthető "Panasz " dokumentum visszaküldésével (az info@mediacomm.hu e-mail címre), ill.

2.2. tartalmi, formai megkötés nélküli, az esetleges panaszt leíró e-maillel, amelyet szintén az info@mediacomm.hu e-mail címre kérünk küldeni.

Forduljon bizalommal hozzánk, a tárgysorba írja nyugodtan, hogy "panasz" és levelét címezze Gyémánt Csilla ügyvezetőnek. 

A panaszkezelés rendszere ügyfélbarát, ha további információra van szükség, úgy felvesszük Önnel vagy telefonon vagy a megadott e-mail címen a kapcsolatot.

A panasz jellege dönti el a pontos lépéseket, a lehető legteljesebb tájékozódást követően (pl. tanúk, más résztvevők meghallgatása, az oktató meghallgatása, videó felvétel visszanézése, értékelőlapok, szerződés áttekintése stb) 48 órán belül érdemi választ adunk.

Jelzése számunkra ajándék.

Köszönjük. 


A képzési helyszínen felmerülő panaszok panaszkezelési szabályozása: a panasztétel lehetőségét a képzési helyszíneken elérhető panaszkönyv biztosítja. Bármilyen gond esetén, különösen az oktatóval kapcsolatos panasz esetén az ügyvezetőhöz lehet fordulni. Panaszt bármilyen formában és módon kifejezve (szóban, telefonon, e-mailen) is köszönettel fogadunk, szükség esetén a panaszos  panaszlapot tölthet ki. Ezt célszerűen a panasztevő, de ha ezzel nem kíván élni, akkor az adott képzés oktatója tölti ki két példányban (az egyik példány lehet fénymásolat). A panaszlapot mindkét fél aláírja. Az ügyvezető a panaszt kivizsgálja, és ha szükséges intézkedni, akkor intézkedik és arról a panaszosnak telefonon minél hamarabb, de legkésőbb 48 órán belül e-mailen is visszajelez.  A panaszlapok megőrzése csatolt mellékleteikkel együtt 5 évig kötelező. 

Ezen panaszkezelési szabályozást, mint belső szabályozó dokumentumot az ügyfelek számára a fentiekben hozzáférhetővé tettük.